/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Prim-ministra Natalia Gavrilița se va întâlni astăzi cu premierii Ucrainei și Georgiei. Care sunt subiectele ce urmează a fi discutate

missing
30 noiembrie 2021, ora 09:35

Prim-ministra Republicii Moldova, Natalia Gavrilița se va întâlni cu premierii Ucrainei și Georgiei, Denis Șmihal și Irakli Garibașvili, într-un format „Trio asociat al prim-miniștrilor”. În cadrul întâlnirii vor fi discutate oportunitățile de dezvoltare a relațiilor de parteneriat între state, promovarea dialogului cu UE și realizarea unor noi obiective pe parcursul european al țărilor.

Cei trei premieri se vor întâlni și cu președintele Consiliului European, Charles Michel, ulterior vor avea o întrevedere comună cu președintele Comisiei Europene, Ursula Von Der Leyen, dar și o discuție cu președintele Parlamentului European, David M. Sassoli.

În urma întrevederilor Trio-ului asociat al prim-miniștrilor cu conducerea de vârf a Uniunii Europene, va fi organizată o conferință de presă, planificată pentru ora 16:40 (ora Bruxelles-ului).

Natalia Gavrilița se află într-o vizită oficială la Bruxelles de pe 29 noiembrie până pe 1 decembrie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram