externe

/VIDEO/ Pregătiri de Crăciun la Casa Albă! Familia Biden a agăţat în brad o fotografie cu soții Trump

30 noiembrie 2021, ora 18:17
Distribuie:

Familia Biden şi-a decorat primul brad de Crăciun la Casa Albă cu originalitate şi satiră, agăţând în pom imagini cu predecesori de-ai lor, precum cuplul Trump, dar şi felicitări semnate de mână.

Jurnaliștii americani au făcut un tur al Casei Albe, unde au văzut o replică a acesteia din turtă dulce, o masă pregătită de sărbătoare şi deasupra şemineului şosete cu numele nepoţilor lui Biden, scrie news.ro.

Însă atenţia le-a fost reţinută de mici aluzii, în decoraţiuni supervizate de către Prima Doamnă Jill Biden, care trimit la locatari anteriori ai Casei Albe, în pofida antagonismului între fostul şi actualul şef al statului.

Casa Albă a insistat mult asupra implicării lui Jill Bden în pregătirea sărbătorilor de la sfârşitul anului, precizând că Prima Doamnă a cerut ornamente suplimentare.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram