/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/FOTO/ Tauber ar fi cheltuit bani nedeclarați pentru mesele unor simpatizanți! Deputații Șor și mai mulți susținători protestează la CEC

missing
01 decembrie 2021, ora 17:19

UPDATE: În aceste momente, este audiată reprezentanta SRL-ului care ar fi prestat servicii de alimentare.

UPDATE: Marina Tauber este acuzată că a cheltuit bani, pe care nu i-a declarat, pentru a-i hrăni pe simpatizanții care au susținut-o în campanie electorală.

Deputații Partidului „ȘOR” și mai mulți locuitori de la Bălți au venit la sediul Comisiei Electorale Centrale, acolo unde în aceste momente are loc ședința în care se examinează veniturile și cheltuielile candidatei Marina Tauber la funcția de primar al Capitalei de nord a țării.

Oamenii cer ca Tauber să rămână în cursa electorală. Se întâmplă după ce candidata a acuzat PAS zilele trecute că ar face presiuni ca să fie scoasă din cursă.

„Am aflat de ședința CEC la care trebuie să fiu prezentă, pentru că noi trebuie să rupem victoria din mâinile celorlalți cu toate că deja este a noastră. Eu nu înțeleg de ce astăzi Maia Sandu, Partidul PAS, Guvernul Republicii Moldova și toți cei care se află la putere se implică în alegerea oamenilor. Din acest moment victoria și pe voi bălțeni nu vă vom da la nimeni. Ei nu fură victoria de la noi, ei fură viitorul bălțenilor”, a declarat Marina Tauber.

În timp ce candidata a intrat în sediu pentru a fi prezentă la ședința CEC, cetățenii au rămas în fața sediului unde strigă „Victoria este a nostră!”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram