externe

O româncă s-a căsătorit în spital, iar la câteva zile a decedat. Cum a reușit Alexandra să-și îndeplinească ultima dorință

01 decembrie 2021, ora 20:30
Distribuie:

Alexandra este românca de 31 de ani care se lupta cu cancerul de opt ani. Când medicii i-au spus că nu mai este nimic de făcut, aceasta a vrut să-și îndeplinească ultima dorință și s-a căsătorit cu iubitul său Marco, scrie Digi24.ro.

Pe data de 19 noiembrie, Alexandra și-a împlinit ultimul vis și s-a căsătorit cu Marco Bernardi, în secția de Oncologie a spitalului din Carle, Italia. Din nefericire, Alexandra a murit după câteva zile, lăsându-și în urmă soțul îndurerat și pe fiica lor de trei ani, Nicole.

„Radia de fericire, era superbă. Mulțumim întregului personal de la Oncologie și spitalului, în special dr. Emanuela Miraglio, care a fost de acord cu nunta, asistentelor și consilierului care a oficiat căsătoria”, a declarat mama soțului.

Familiile celor doi și angajații secției de Oncologie au fost implicați în organizarea ceremoniei de nuntă. În doar câteva ore a fost pus totul la punct: rochie, verighete, flori, ofițer de stare civilă. Căsătoria a fost oficiată chiar în secție, iar martori au fost două asistente.

Povestea i-a emoționat și pe locuitorii din regiunea Cuneo și în special pe cei din mica localitate Ronchi, unde trăia cuplul. Originară din Galați, Alexandra a plecat din România la Ancona, în căutarea unui loc de muncă, pe când avea doar 18 ani. La sfârșitul anului 2012, l-a întâlnit pe Marco Bernardi, angajat al Serviciului de Pompieri. A fost dragoste la prima vedere.

În primăvara lui 2013, a descoperit că avea o tumoare. Atunci s-a operat, iar intervenția a salvat-o. Cancerul a reapărut după 5 ani și a fost încă o dată învins. Tot atunci s-a născut și fiica ei, iar medicii au spus că la mijloc a fost un miracol. Anul acesta, în luna iulie, boala a revenit, iar starea Alexandrei s-a înrăutățit accelerat. În final, medicii au spus că nu mai pot să facă nimic.

Sursa: Digi24.ro

 

 

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram