/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/VIDEO/ S-au aprins luminițele de pe principalul pom de Crăciun din țară! Sute de oameni, prezenți la inaugurarea din scuarul Catedralei

01 decembrie 2021, ora 22:21

A fost dat startul sărbătorilor de iarnă. În prezența a sute de oameni, dornici de petrecere, au fost aprinse luminițele de pe bradul instalat în scuarul Catedralei. Tot acolo, în curând, va fi amenajat și un târg de Crăciun, la fel ca în toate sectoarele capitalei. Inaugurarea a început cu un concert cu participarea copiilor.

Înconjurat de copii și însoțit de familie, primarul general, Ion Ceban a dat startul sărbătorilor de iarnă, de pe scena improvizată în fața pomului de Crăciun. Folosindu-se de ocazie, el a vorbit despre felul în care vor fi organizate manifestările de Crăciun și Revelion în tot orașul.

Se pare, însă, că Ion Ceban a cam uitat de pandemie. La evenimentul de astăzi au venit sute de oameni, iar cei mai mulți dintre ei nu purtau măștin de protecție. Chiar și așa, unii s-au îmbulzit în fața scenei, pentru a vedea mai bine spectacolul.

Înainte de a începe evenimentul, responsabilii din cadrul Primăriei au atenționat oamenii să poarte măști și să păstreze distanța. Deși erau prezenți și colaboratorii poliției, aceștia nu se prea grăbeau să facă observații. În scuar, urmează să fie organizat și un târg de Crăciun, cu plăcinte și vin fiert. Și în sectoarele capitalei, zilnic, vor fi deschise târguri și se vor da mici concerte. Deși anterior a fost întrebat, primarul a evitat să spună cât va costa organizarea sărbătorilor, motivând că încă nu au fost făcute calculele. În noaptea dintre ani, festivități nu vor avea loc, în schimb, un concert înregistrat va putea fi urmărit online.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram