/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/FOTO/ Alec Baldwin în lacrimi la primul interviu după tragedia de pe platoul de filmare

missing
02 decembrie 2021, ora 20:20

Celebrul actor Alec Baldwin a izbucnit în lacrimi la primul interviu după tragedia din luna octombrie, de pe platourile de filmare de la „Rust”, când directoarea de imagine a decedat, iar regizorul filmului a fost rănit. Baldwin susține că nu a apăsat pe trăgaciul armei care a ucis-o Halyna Hutchins, scrie Digi24.ro.

Alec Baldwin a oferit primul interviu pentru postul de televiziune ABC în care a declara că nu ar putea întrepta niciodată o armă asupra unui om, iar apoi să apese pe trăgaci.

„Trăgaciul nu a fost apăsat. Eu nu am apăsat pe trăgaci. N-aş îndrepta niciodată o armă către cineva şi apoi să apăs pe trăgaci. Niciodată”, a declarat Baldwin.

Baldwin, care este actorul principal, dar şi producătorul westernului „Rust”, a povestit ceea ce s-a întâmplat pe platoul de filmare în acea zi. Între timp, anchetatorii din New Mexico îşi concentrează eforturile pentru a descoperi modalitatea prin care muniția reală a ajuns pe platoul de filmare.

Directoarea de imagine Halyna Hutchins a decedat, iar regizorul peliculei, Joel Souza, a fost rănit în urma incidentului tragic petrecut pe platoul de filmare după ce Alec Baldwin a tras cu un pistol de recuzită pe platourile de filmare ale westernului „Rust”.

Biroul şerifului din Santa Fe a precizat că nu comentează declaraţia făcută de Baldwin, din motiv că, nu se ştie dacă autorităţile merg pe pista unei descărcări accidentale a armei.

Potrivit unor documente judiciare date publicităţii, anchetatorii au descoperit, în timpul unei percheziţii săptămâna aceasta pe proprietatea unui furnizor de recuzită şi arme pentru platourile de filmare din Albuquerque, şi muniţie reală suspectă, destinată unui revolver ca cel pe care l-a folosit  Baldwin.

Furnizorul, numit în dosar Seth Kenny, a declarat anterior poliţiei că el crede că gloanţele adevărate descoperite pe platou ar putea fi „muniţie reîncărcată”, pe care o procurase anterior de la un prieten. Muniţia reîncărcată este formată din componente reciclate, inclusiv gloanţe.

Alec Baldwin, cunoscut pentru rolul directorului unei reţele de televiziune în serialul de comedie „30 Rock”, a stat departe de lumina reflectoarelor după accidentul produs la Bonanza Creek Ranch, în apropiere de Santa Fe.

Sursa: Digi24.ro

Sursa: Digi24.ro

Sursa: Digi24.ro

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram