economie

Iurie Friptuleac este noul director interimar al Centrului Naţional de Acreditare din R. Moldova

02 decembrie 2021, ora 17:41
Distribuie:

Iurie Friptuleac este noul director interimar al Centrului Naţional de Acreditare din Republica Moldova (MOLDAC). El a fost numit în această funcție de Ministerul Economiei.

Iurie Friptuleac are o vastă experiență în domeniu, este lector universitar la Facultatea Energetică și Inginerie Electrică (UTM).

Anterior, a deținut funcția de director tehnic în cadrul Institutului Național de Standardizare și Metrologie. Din anul 2018 până în prezent a fost expert tehnic în cadrul MOLDAC.

Centrului Naţional de Acreditare este instituția care asigură acreditarea şi evaluarea conformităţii, creşterea competitivităţii produselor şi serviciilor, apărarea drepturilor şi intereselor consumatorului, protecţia vieţii, sănătăţii şi securităţii persoanelor şi a mediului.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram