social

Aureliu Ciocoi, numit ambasador al Republicii Moldova în Germania

03 decembrie 2021, ora 09:16
Distribuie:

Aureliu Ciocoi a fost numit ambasador al Republicii Moldova în Germania. O decizie în acest sens a fost luată de Cabinetul de miniștri astăzi, 3 decembrie. De asemenea, Oleg Serebrian a fost rechemat din funcția de Ambasador în Germania și Danemarca, în legătură cu încheierea misiunii diplomatice.

Diplomatul Aureliu Ciocoi, fost ministru de Externe în perioada anilor 2010-2015, a mai exercitat funcția prin cumul de ambasador al Republicii Moldova în Germania și în Regatul Danemarcei. Fostul premier interimar și ex-ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene a mai fost ambasador în Republica Populară Chineză și în Statele Unite ale Americii. El are o experiență în cadrul Ministerului de Externe de peste 25 de ani.

 

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram