/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

Familiile a 25 de medici decedați în urma complicațiilor provocate de COVID-19 vor primi indemnizații din partea statului

missing
03 decembrie 2021, ora 10:07

Familiile personalului medical decedat în urma complicațiilor cauzate de COVID-19 vor primi indemnizații unice din partea statului. Cabinetul de miniștri a aprobat în cadrul ședinței din 3 decembrie, alocarea a 2,5 milioane de lei din fondul de intervenție al Guvernului, bani de care vor beneficia 25 de familii. 

Poriectul a fost aprobat cu scopul de a susține rudele angajaților din cadrul instituțiilor medico-sanitare publice, care au activat în municipiul Chișinău, precum și în raioanele țării. În funcții de medici, asistente medicale, infirmiere, moașe, fiecare familie va primi câte 100 de mii de lei.

Până acum, 45 de familii ale lucrătorilor medicali decedați de COVID-19 au primit indemnizații unice.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram