social

Guvernul a aprobat numirea în funcție a doi ambasadori. Cine sunt aceștia

03 decembrie 2021, ora 10:52
Distribuie:

Cabinetul de miniștri a aprobat, în ședința de astăzi, 3 decembrie numirea în funcție a doi ambasadori. Este vorba despre Corina Călugăr și Dumitru Croitor.

Guvernul  a aprobat rechemarea lui Eugen Revenco, din funcția de ambasador în Franța și a numit-o pe Corina Călugăru în funcția de Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Moldova în Republica Franceză.

Corina Călugăru a activat în cadrul direcției ONU și OSCE. Aceasta a activat în calitate de șef de secție în Consiliul Europei, iar actualmente lucrează în calitate de reprezentant permanent la Strasbourg.

Totodată, cabinetul de miniștri l-a numit pe  Dumitru Croitor din funcția de Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Moldova în Turcia, ambasador în Iordania.

Dumitru Croitor a activat în calitate de viceministru de Externe în perioada anilor 1998-1999 în cadrul ministerului de Externe. Acesta a fost guvernator în Autonomia Găgăuză în perioada anilor 1999-2002.

 

 

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram