/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Parlamentul a aprobat cererea de demisie a Alei Popescu și a lui Ștefan Creangă

03 decembrie 2021, ora 12:31

Ala Popescu și-a încheiat mandatul din funcția de membră a Consiliului Concurenței. O decizie în acest sens a fost luată în cadrul ședinței plenare, unde deputații au aprobat cererea de demisie a acesteia și a fostului director ANRE, Ștefan Creangă.

Parlamentul a aprobat cererea de demisie a Alei Popescu cu 70 de voturi din partea deputaților.

Tot în cadrul ședinței Parlamentare de astăzi, deputații au luat act de cererea de demisie depusă de directorul Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică, Ștefan Creangă. Pentru aceasta și-au dat votul 67 de deputați.

Proiectele de hotărâre, votat de deputați, intră în vigoare la data adoptării și pot fi contestate în instanța de judecată.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram