social

Uniunea Avocaților din Moldova are un nou președinte. Profesorul Dorin Popescu a acumulat cele mai multe voturi în cadrul alegerilor în Congresul UAM

03 decembrie 2021, ora 18:58
Distribuie:

Profesorul Dorin Popescu este noul președinte la Uniunii Avocaților din Moldova (UAM). Noul președinte a fost desemnat în urma alegerilor care s-au desfășurat, în regim online, în cadrul Congresului UAM.

”Felicitări colegilor! Felicitări noului președinte al Uniunea Avocaților din Republica Moldova, dl Profesor Dorin Popescu!”, a scris pe pagina sa de Facebook,  avocatul Vadim Vieru.

Procedura de vot a demarat pe 1 decembrie și s-a încheiat în această seară. Procesul de votare a fost monitorizat de Comisia Electorală Centrală, dar și de către unii reprezentanți al societății civile.

Pentru procedura de alegeri, s-au  înregistrat să participe  1235 de avocați din țară. În rezultatul votării, Dorin Popescu a acumulat cele mai multe voturi – 688. Dorin Popescu este avocat din 1996. Tot de atunci, este și lector universitar la departamentul de Drept penal al Universității de Stat din Moldova.

De menționat că  președintele UAM este ales pentru un mandat de doi ani.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram