timp liber

/HOROSCOP/ Leii sunt îndemnați să aibă răbdare cu cei din jur, iar Balanțele vor avea parte de o zi plină de energie

04 decembrie 2021, ora 09:10
Distribuie:

Leii vor avea parte astăzi de posibile neînțelegeri în cercul de prieteni sau în relațiile cu rudele. Astrologii vă îndeamnă să aveți răbdare cu cei din jur și să spune-ți ce aveți de spus, pe un ton cât mai împăciuitor. Află mai departe care sunt prezicerile astrale pentru zodia ta.

Horoscop Berbec – 4 decembrie 2021: Planurile tale de viitor trebuie revizuite din cauza unor informații care ți-au lipsit sau pe care le-ai ignorat intenționat, la un moment dat. Este și o lecție de modestie de care ai nevoie acum.

Horoscop Taur – 4 decembrie 2021: Nu-ți lipsește curajul, dar acesta nu este suficient ca să-ți asiguri succesul în tot ce ai planificat. Poate ar trebui să fii mai atent la aspectele legale ale planurilor la care lucrezi.

Horoscop Gemeni – 4 decembrie 2021: Te pot dezamăgi unii dintre parteneri, poate chiar cei mai importanți, din motive pe care nu le poți înțelege acum. Este un moment delicat pe care va trebui să-l tratezi cu prudență.

Horoscop Rac – 4 decembrie 2021: Poate ți s-au ascuns anumite lucruri, nu ai fost atent la momentul în care le-ai aflat sau nu le-ai înșeles cum trebuie. Este o zi în care orice informație trebuie judecată la rece.

Horoscop Leu – 4 decembrie 2021: Sunt posibile neînțelegeri neobișnuite, ample sau grave, în cercul de prieteni sau în relațiile cu rudele. Este important să ai răbdare cu ceilalți și să spui ce ai de spus, pe un ton cât mai împăciuitor.

Horoscop Fecioară – 4 decembrie 2021: Este un moment de înnoire, de descoperire a unor soluții diferite, cu totul altfel, pentru problemele legate de casă, de relația cu familia sau de trecut.

Horoscop Balanță – 4 decembrie 2021: Ai energie cât să mai dai și altora, dar ca să obții și rezultate, va fi nevoie de disciplină, adică de direcționarea corectă a acestei energii către scopuri clare.

Horoscop Scorpion – 4 decembrie 2021: Ești centrat pe bani și orice alt fel de resurse, într-un impuls de acumulare care nu va duce doar la lucruri bune. De exemplu, ar fi bine să fii atent la toate aspectele legale, înainte de a lua decizii.

Horoscop Săgetător – 4 decembrie 2021: Este o zi de înnoire la mai multe niveluri, începând cu felul în care te vezi pe tine până la imaginea pe care ai reușit să o construiești prin muncă și seriozitate, la locul de muncă, de exemplu.

Horoscop Capricorn – 4 decembrie 2021: Este posibil să-ți fi pierdut liniștea în ultima perioadă sau de mai mult timp încoace. Ziua de astăzi nu-ți aduce liniște, dar te încurajează să te ocupi de suflet pentru că acolo o poți găsi.

Horoscop Vărsător – 4 decembrie 2021: Ar fi bine să limitezi contactele cu persoanele care au arătat cu nu vor sau nu pot fi sincere cu tine. Degeaba ți se spune ce vrei să auzi, când tu ai nevoie de adevăr.

Horoscop Pești – 4 decembrie 2021: Astăzi poți trece mai ușor peste anumite prejudecăți care ți-au afectat relația cu cei din familie. Și bine ar fi să și faci acest lucru, ca să poți merge mai departe fără aceste poveri inutile.

Sursa: Libertatea.ro

 

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram