/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Linella vine de sărbători cu premii mari, la aniversarea a celor 20 de ani de activitate. Încă 3 câștigători a 3 mașini Suzuki Vitara

missing
04 decembrie 2021, ora 03:12

Salutare! Ce moment emoţionant, astăzi facem  cunoştinţă cu ceilalţi trei câştigători a acestor frumuseţi. Trei maşini Suzuki Vitara. Natalia, Nadejda şi Evghenii. Ei astăzi vor primi cheile. Cu ocazia celor 20 de ani de Linella ei vin cu aceste premii spectaculoase, iar noi suntem absolut încântaţi că facem cunoştinţă cu norocoşii. Tu ai intrat deja pe 20ani.linella.md ?

Cei trei norocoşi au îndeplinit condiţiile de participare la tombola organizată de reţeaua de magazine Linella şi au devenit proprietarii unuia dintre cele 20 de automobile puse în joc

” – N-o să ne credeţi, acesta este momentul mult aşteptat.

-Cine a câştigat?

-Doamna Natalia, felicitări! Ce emoţii aveţi?

– Numai pozitive, mâine este ziua mea de naştere şi este cadoul Linellei pentru mine.”

“Mă numesc Natalia, sunt din oraşul Glodeni şi am câştigat această maşină foarte.. nici nu ştiu cum să vă spun, foarte emotiv, având în vedere că mâine este ziua de naştere şi Linella mi-a făcut un cadou foarte, foarte plăcut. În primul moment eu nu am auzit ce am câştigat, că eu nu urmăream la televizor şi când mi-au zis aţi câştigat o maşină şi eu am rămas fără cuvinte.”

” A venit momentul să înmânăm alte chei pentru altă maşină câştigată lui Evghenii. Felicitări!

– Evghenii, cum vă simţiţi?

– Foarte emoţionat, până în prezent nu am putut să cred. Noi am planificat să schimbăm automobilul familiei, dar datorită Linella visul s-a împlinit. Mulţumim mult.”

“Mă numesc Evghenii Maximov şi sunt din municipiul Chişinău. Maşina am câştigat-o la Linella procurând produse alimentare, înregistrându-mă oficial pe Linella şi am primit un apel telefonic. Nu am crezut până în momentul în care am primit-o şi am urcat în ea.”

“Facem cunoştinţă şi cu Nadejda. Ăsta da cadou la cei 10 ani de căsnicie, nu?

– Da, este un cadou perfect pentru familia noastră. Noi ne bucurăm foarte mult, este o maşină foarte frumoasă şi ne-am dorit-o demult .

– Cheile, Eugen!”

” Mă numesc Nadejda Marchitan, sunt din oraşul Chişinău şi am aflat despre tombolă întâmplător. Avem lângă casă magazinul Linella şi mergând acolo am văzut că este această promoţie şi am decis că trebuie să particip. Atunci emoţiile au fost foarte mari şi am fost foarte bucuroasă, până acum această senzaţie persistă. Aveam mai multe bilete înregistrate deoarece mergem des la Linella. Este vecinul nostru cel mai bun.”

Până acum, în cadrul tombolei aniversare, Linella a premiat peste o mie de persoane cu vouchere în valoare de 220 şi 2000 de lei, iar alţi 5 norocoşi au câştigat câte un automobil Suzuki Vitara.

(P.) Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram