/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Curtea Supremă de Justiție a respins cererea de strămutare a cauzei privind excluderea Marinei Tauber din cursa electorală

missing
05 decembrie 2021, ora 00:31

UPDATE! Trecut de miezul nopții, Curtea Supremă de Justiție (CSJ) a respins cererea de strămutare a dosarului candidatei Partidului Politic ȘOR, Marina Tauber, la cursa electorală pentru funcția de primar în municipiul Bălți, de la Curtea de Apel (CA) Bălți la o altă instanță.

Prin urmare, cererea de apel urmează a fi examinată la Curtea de Apel Bălți.

UPDATE! Curtea Supremă de Justiție urmează să ia o decizie asupra cererii de strămutare a judecării cauzei în privința candidatei Marina Tauber, la cursa pentru Primăria Bălți, de la Curtea de Apel (CA) Bălți la o altă instanță de Apel.

UPDATE! Avocații Marinei Tauber au cerut recuzarea completului de judecători și strămutarea dosarului la altă Curte de Apel. Informațiile au fost confirmate pentru TV8 de către jurnalistul Dumitru Pelin, directorul portalului Nord-News.

„Ne aflăm la moment la Curtea de Apel Bălți unde a fost luată o pauză pentru că apărătorii Marinei Tauber au cerut recuzarea completului de judecători și strămutarea dosarului la altă Curte de Apel. Cererea a fost depusă la Curtea Supremă de Justiție”, a relatat Dumitru Pelin, prezent la Curtea de Apel.

Potrivit acestuia, sedința de judecată de la Curtea de Apel Bălți are loc cu ușile închise, iar jurnaliștii au fost rugați să părăsească sala de ședință.

Amintim că în aceste momente are loc examinarea la Curtea de Apel Bălți a deciziei privind exluderea candidatei din partea Partidului Politic „ȘOR” , Marina Tauber din cursa electorală. Ședința a început la orele 18:00, în sală fiins doar completul de judecată format din trei judecători.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram