/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Detalii de la partida de vânătoare, soldată cu moartea unui tânăr. Vânătorul care a tras a fost reținut pentru 72 de ore!

missing
05 decembrie 2021, ora 16:31

Vânătoarea de la Baccealia, raionul Căușeni, soldată cu moartea unui tânăr de 30 de ani, era legală, iar la ea a participat un număr mai mare de persoane. 

Vânătorul, un bărbat de 47 de ani, care a efectuat împușcătura ar fi vrut să țintească o pasăre, însă l-a împușcat accidental pe colegul său de la partida de vânătoare. Victima a murit la spital.

Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală pentru lipsirea de viață din imprudență. Bărbatul care a tras din arma de vânătoare a fost reținut pentru un termen de 72 de ore.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram