/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/DOC/ Epopeea alegerilor de la Bălți, la final! CSJ menține decizia Curții de Apel privind anularea înregistrării lui Tauber în cursa pentru Primărie

05 decembrie 2021, ora 21:11

Punct final epopeii alegerilor de la Bălți! Curtea Supremă de Justiție menține decizia Curții de Apel de la Bălți privind anularea înregistrării Marinei Tauber în cursa electorală. Hotărârea a fost pronunțată duminică, 5 decembrie. 

Amintim că turul doi al alegerilor locale de la Bălți a fost suspendat. CEC a constatat imposibilitatea desfășurării acestuia după ce a luat act de hotărârea Judecătoriei Bălți și decizia Curții de Apel Bălți, care a menținut decizia instanței de fond, cu privire la anularea înregistrării concurentului electoral Marina Tauber de la PP Șor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram