/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/DOC/ Ședința Colegiului Disciplinar de pe lângă CSM, planificată pentru vinerea viitoare, a fost contramandată

05 decembrie 2021, ora 16:44

Ședința Colegiului Disciplinar de pe lângă Consiliul Superior al Magistraturii, care urma să aibă loc vineri, 10 decembrie, a fost contramandată, din lipsă de cvorum. Anunțul a fost făcută pe pagina de internet a CSM.

„Colegiul disciplinar de pe lângă Consiliul Superior al Magistraturii anunță că ședința, preconizată pentru data de 10 decembrie 2021, se contramandează din lipsă de cvorum, iar informația cu privire la stabilirea ședinței ulterioare va fi comunicată suplimentar”, se menționează în anunțul CSM.

La ședința de vinerea viitoare a Colegiului Disciplinar urmau să fie examinate mai multe sesizări și contestații, în privința unor judecători depuse, inclusiv, de deputatul PAS Dumitru Alaiba, ministrul Justiției Sergiu Litvinenco, dar și de șeful suspendat al Procuraturii Generale, Alexandru Stoianoglo.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram