/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

În cinci localități din țară are loc astăzi turul doi de scrutin. Câți alegători s-au prezentat la urne în primele ore ale dimineții

05 decembrie 2021, ora 11:11

În cinci localități din țară are loc astăzi turul doi de scrutin al alegerilor pentru funcția de primar. Este vorba despre satul Opaci din raionul Căușeni, comuna Hârtop din raionul Cimișlia, orașul Cupcini din raionul Edineț, satul Bălceana din raionul Hâncești și comuna Cneazevca din raionul Leova. Potrivit CEC, până la ora 09:00, în total, s-au prezentat la urne circa 345 de persoane.

–         satul Opaci, raionul Căușeni –  44 alegători;

–         comuna Hârtop, raionul Cimișlia – 66 alegători;

–         orașul Cupcini, raionul Edineț – 168 alegători;

–         satul Bălceana, raionul Hâncești – 46 alegători;

–         comuna Cneazevca, raionul Leova – 21 alegători.

Turul doi al alegerilor de la Bălți a fost suspendat. Asta după ce CEC a luat act de hotărârea Judecătoriei Bălți și decizia Curții de Apel Bălți, care a menținut decizia instanței de fond, cu privire la anularea înregistrării concurentului electoral Marina Tauber.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram