/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

/VIDEO/ Elton John și Ed Sheeran, duet inedit de Crăciun! Melodia „Merry Christmas”, considerată de casele de pariuri favorită pentru locul întâi

missing
05 decembrie 2021, ora 09:50

Celebrii cântăreți Elton John și Ed Sheeran au lansat un duet inedit vineri, cu doar câteva săptămâni înainte de Crăciun. La doar două zile de la lansare, melodia „Merry Christmas” are peste opt milioane de vizualizări pe Youtube. 

Potrivit BBC, preluat de G4media.ro, cântecul va avea concurenţă serioasă în topul britanic al single-urilor, din partea lui Adele şi LadBaby.

Melodia este o odă adusă sărbătorilor în timp ce aminteşte de „cei care au plecat” într-un an greu, cum a fost şi 2021. Completat cu zurgălăi şi cor, acesta este unul dintre cele trei cântece pe care starurile le-au scris după ce Elton John a propus colaborarea anul trecut.

Cei doi au anunţat că orice venit de pe urma cântecului de Crăciun va fi împărţit între Suffolk Music Foundation a lui Sheeran şi The Elton John Aids Foundation.

Casele de pariuri îi consideră favoriţi pentru locul întâi de Crăciun.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram