Război în Ucraina, ziua 85: Filmare de la Azovstal, risc de foamete, lege marțială, mobilizare și întâlnire la New York

Bătrânii noștri

/VIDEO/ La sărbătorile Pascale, TV8 împreună cu voluntarii „Laolaltă” a împărțit daruri eroilor campaniei „Bătrânii Noștri”

12 mai 2021, ora 21:46
Distribuie:

La sărbătorile Pascale TV8, împreună cu voluntarii Asociației Obștești Laolaltă, a împărțit daruri eroilor campaniei „Bătrânii Noștri”, inițiată înainte de Paște. Raisa Aculinchina, fostă învățătoare de clase primare, care în urma unui incident și-a pierdut vederea, ne-a deschis cu drag ușa casei.

Chiar dacă nu a putut să vadă cadourile, faptul că oamenii s-au mobilizat pentru a-i face bătrânețile mai ușoare, a emoționat-o.

Pentru ca aceste cutii cu daruri să ajungă la protagoniștii reportajelor noastre au pus umărul atât oamenii de rând, cât și agenții economici. O susținere importantă a venit din partea partenerilor campaniei – Metro și Fundația Felicia „Grin-Farm”.

S-a bucurat ca un copil, atunci când i-am spus că, printre daruri, se află și un aparat de radio nou-nouț.

Și faptul că i-am adus un frigider, cumpărat din donațiile făcute de oamenii de bună credință, a impresionat-o pe fosta profesoară.

Pe lângă fundația „Grin-Farm” și Metro, campania „Bătrânii noștri” a fost susținută și de Hamal.md, care a făcut totul pentru ca darurile să ajungă cât mai rapid și în siguranță la oamenii care au nevoie de ajutor.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram