social

/VIDEO/ Locuitorii din Bălți își pun mari speranțe în alegerea noului primar. Oamenii își doresc un oraș curat și fără gropi

05 decembrie 2021, ora 21:12
Distribuie:

Locuitorii din Bălți își pun mari speranțe în alegerea noului primar. Oameni spun că sunt sătui de promisiuni și așteaptă acțiuni concrete. Aceștia își doresc un oraș fără gropi, curat și cu mai puțini câini fără stăpân pe străzi. Iar bătrânii speră ca noul edil să le mărească pensia. Ce doleanțe mai au, vedeți în continuare.

”Aș vrea să fie un primar bun.”

”Nu am nevoie nimic. Deja ne-am săturat de toate.”

Pentru că probleme sunt multe, bălțenii speră că noul edil va ține cont de doleanțele lor.

„Ca să trăim mai bine, trebuie să fie un buget mai mare, dar pentru aceasta e nevoie de întreprinderi noi. Ce fel de întreprinderi? Această întrebare este pentru oamenii care sunt mai deștepți ca noi. Să deschidă locuri de muncă, ca bugetul să fie mai mare, astfel și infrastructura va fi mai bună. ”

„Eu nu-mi doresc drumuri bune doar în centrul orașului, ci și la periferie, eu acolo locuiesc. Cineva să vină, acolo drumurile sunt dezastruoase. Acolo doar prundiș se toarnă și la prima ploaie totul se spală. Centrul este frumos, indiscutabil, totul e frumos. Priviți și la margini, domnilor!”

Iar această femeie spune că își dorește o schimbare la față a parcului central din Capitala de nord, dar și ca echipa noului primar să creeze condiții pentru ca viața pensionarilor să fie mai ușoară.

Și lupta cu pandemia trebuie să fie o prioritate.

Într-un cuvânt, oamenii din Bălți își doresc un singur lucru – ca orașul să prospere!

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram