social

CNA a pus sub sechestru bunuri a două delegații ale procurorilor în valoare de 1,2 milioane de lei

06 decembrie 2021, ora 11:21
Distribuie:

Agenţia pentru recuperarea bunurilor infracționale (ARBI) a CNA a pus sub sechestru în ultima săptămână o construcție și o încăpere locativă, a două delegații finalizate ale procurorilor. Valoarea bunurilor a fost estimată la 1,2 milioane de lei.

Direcţia analitică a finalizat opt analize operaționale și a inițiat 11 noi, iar 24 de analize operaționale și patru analize strategice sunt în procedură;

Direcţia legislaţie a întocmit și a remis autorilor 24 de rapoarte de expertiză anticorupție și 16 avize la proiectele de acte normative. 26 de rapoarte sunt în curs de elaborare;

Au fost înregistrate 1.158 de materiale în cancelaria Centrului, iar 69 de apeluri au fost recepționate la Linia națională anticorupție.

Direcţia educaţie anticorupţie a CNA a desfășurat șase activităţi de informare și sensibilizare cu privire la riscurile și consecințele implicării în acte de corupție;

Totodată, în ultimele șapte zile au fost eliberate 146 de caziere de integritate, iar patru persoane au fost plasate în Izolatorul de urmărire penală a CNA.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram