/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/FOTO/ Deputații BCS au blocat tribuna Parlamentului în semn de protest strigând „Rușine!”

missing
06 decembrie 2021, ora 16:58

Membrii Fracțiunii Parlamentare a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor au blocat tribuna centrală a Parlamentului în semn de protest pentru a fi retras proiectul privind una din legile votate pe ordinea de zi.

Opoziția este nemulțumită de votarea proiectului privind majorarea vârstei de pensionare. Membrii fracțiunii au prezentat mai multe pancarte pe care scrie „Nu majorați vârsta de pensionare” sau „Opriți genocidul social”.

Deputatul socialist, Vlad Batrîncea a declarat că opoziția din care face parte cere ca retragerea acestui proiect comisiei pentru a fi rechibzuit.

„Stimați colegi subiectul este prea important, noi ca fracțiune parlamentară, care reprezintă o tremie din deputații din Parlament am solicitat astăzi la începutul zilei ca acest subiect să fie întors comisiei și să fie organizate audieri publice cu experți, cu societatea civilă și să venim cu un proiect mult mai echilibrat și chibzuit. Noi ca fracțiunea de opoziție am decis să blocăm tribuna și cerem să fie eliminat acest proiect. Nu vream să transformăm Parlamentul într-o mașinărie de vot”, a declarat deputatul.

Deputații BCS au scandat în Parlament: „Rușine!” și „Minciună!”.

Sursa: Privesc.eu

Sursa: Privesc.eu

Sursa: Privesc.eu

Sursa: Privesc.eu

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram