/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/HOROSCOP/ Racii sunt îndemnați să prețuiască frumosul din viața lor, iar Balanțele să fie mai binevoitoare

missing
06 decembrie 2021, ora 09:08

Racii poate nu mai sunt la fel de motivați, dar nici la fel de bănuitori, ceea ce nu poate fi un lucru bun. Astrologii vă îndeamnă să prețuiți ceea ce e frumos în propria viață. Află care sunt prezicerile astrale pentru zodia ta.

Horoscop Berbec – 6 decembrie 2021: Ești invitat, de întregul context, să te ocupi de propria imagine, de bunul tău renume pe plan profesional, dar și de relațiile cu cei din anturajul apropiat care nu prea mai funcționează așa cum ai sperat.

Horoscop Taur – 6 decembrie 2021: Ar fi bine să te abții, astăzi, de la concluzii despre planurile tale de viitor, dar și despre viitorul unor relații care acum nu sunt așa cum te așteptai. O idee bună ar fi să încerci să repari ce se poate, pe ici, pe colo.

Horoscop Gemeni – 6 decembrie 2021: Cauți soluții pentru a rezista tentației de a aluneca spre gândurile pesimiste, care devine din ce în ce mai pregnantă. Este suficient să fi lucid și vei descoperi motivele de optimism, fără cine știe ce efort.

Horoscop Leu – 6 decembrie 2021: Te simți împovărat din cauza unor situații pe care nu le poți gestiona așa cum ai dori. Poate că se va contura mai ușor o soluție, dacă vei accepta un dialog sincer cu cei implicați.

Horoscop Fecioară – 6 decembrie 2021: Se adună elemente pozitive care te vor ajuta să-ți recapeți încrederea într-o viitoare evoluție pozitivă a relațiilor cu cei dragi sau a unei relații anume, cu o persoană specială pentru tine.

Horoscop Balanță – 6 decembrie 2021: E de ajuns să vrei să fii binevoitor și vei reuși să vezi, dincolo de anumite neplăceri, că există și soluții pentru problemele care ți-au umbrit viața în ultima perioadă.

Horoscop Scorpion – 6 decembrie 2021: Chiar dacă nu-ți face plăcere să mediezi un conflict sau să îndemni un apropiat să fie mai cumsecade, ar fi bine să accepți și un astfel de rol, măcar din când în când.

Horoscop Săgetător – 6 decembrie 2021: Sunt multe de lămurit, la fel de multe de rezolvat, mare parte dintre ele urgente, dar cele mai importante probleme, din această perioadă, sunt cele sufletești.

Horoscop Capricorn – 6 decembrie 2021: Chiar dacă nu-ți poți permite anumite cheltuieli, ai putea lua acest lucru ca un stimul pozitiv, ca să faci ceva pentru a câștiga mai bine, pentru a schimba ceea ce nu-ți convine.

Horoscop Vărsător – 6 decembrie 2021: Situațiile pe care nu le poți controla sunt o sursă constantă de neliniște, dar poate ar trebui să schimbi abordarea, să te orientezi spre altceva, alte orizonturi, mai senine.

Horoscop Pești – 6 decembrie 2021: E aglomerație de dorințe, aspirații și planuri, de nici tu nu mai știi pe care vrei să le vezi împlinite. Poate că nu ți-e greu să suporți situația, dar te risipești și împlinirile ar putea întârzia să apară.

Sursa: Libertatea.ro

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram