social

Judecătoria Chișinău a prelungit mandatul de arestare pe numele Dianei Crudu, fiica fostului primar de la Durlești

06 decembrie 2021, ora 19:18
Distribuie:

Judecătoria Chişinău, oficiul Ciocana, a prelungit mandatul de arestare pe numele Dianei Crudu, fiica fostului primar de la Durlești, reţinută de Centrul Național Anticorupție (CNA) şi procurorii anticorupţie în dosarul afacerilor ilegale cu terenuri de la Durleşti. CNA menționează că aceasta a fost plasată în arest la domiciliu pentru 30 de zile.

Decizia poate fi contestată. Anterior, suspecta a fost arestată preventiv pentru 20 de zile.

CNA a anunțat în data de 19 noiembrie că mai mulți foști funcționari din cadrul Primăriei Durlești sunt cercetați penal de ofițerii CNA și procurorii anticorupție într-un dosar de abuz de serviciu. Bănuiții, printre care și fiica fostului primar de Durlești, ar fi pus la cale o schemă de înstrăinare a terenurilor din raza orașului Durlești, în baza unor decizii ale Consiliului orășenesc și ar fi prejudiciat statul cu peste 6,5 milioane de lei.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram