social

Săptămâna începe cu avertizare cod galben de ceață, iar de marți sunt așteptate precipitații! Ce temperaturi vor fi înregistrate

06 decembrie 2021, ora 09:16
Distribuie:

Săptămâna începe cu avertizare cod galben de ceață! Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, până diseară, la ora 18:00, se va menține ceață cu vizibilitate de 500 de metri, izolat 200 de metri și mai puțin. 

Astăzi, cerul va fi noros în întreaga țară, iar temperaturile vor oscila între + 5 și + 10 grade. Marți, va cădea lapoviță, iar temperaturile nu vor depăși valorile de + 7 grade.

Miercuri vor cădea precipitații mixte la nord, iar în centru și sud va ploua. Joi și vineri, cerul va fi predominant variabil, iar temepraturile vor ajunge la +8 grade.

Sâmbătă s-ar putea să cadă câțiva stropi de ploaie la sud și vor fi până la + 10 grade, în timp ce duminică se vor înregistra între +5 și + 10 grade.

 

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram