timp liber

/FOTO/ Fostul ministru afgan care lucra în calitate de curier și-a găsit un loc de muncă. Află cum a ajuns acesta să livreze mâncare

07 decembrie 2021, ora 15:55
Distribuie:

Fostul ministru al comunicațiilor în Guvernul afgan, Sayer Sadaat, care devenise curier în Germania și-a găsit un loc de muncă la un start-up din Leipzig. După ce în 2018 a demisionat din cauza presiunilor angajaților președintelui Ashraf Ghani. Astfel, fostul ministru a decis să se stabilească în Germania unde făcea livrări cu bicicleta în orașul dat, scrie Digi24.ro.

Sadaat a fost angajat pe o normă întreagă la SimpleBreath, fabrică ce produce măști FFP2, purtate la scară largă în Germania ca protecţie împotriva noului tip de coronavirus, a precizat directorul micii întreprinderi, Maximilian Karl Schimdt.

Fotografiile în care apare acesta în timp ce face o livrare au devenit virale pe internet, iar datorită acestui fapt, directorul companiei a decis să îl angajeze.

„Am aflat despre povestea lui din mass-media şi pur şi simplu i-am scris. Pierdem atât de mult potenţial în Germania. De aceea am fost de părere că trebuie să i se acorde o şansă a spus Schmidt, cu referire la relatările din presa germană în care Sadaat apărea purtând uniforma portocalie a curierilor unei importante aplicaţii de livrare.

Sayer Sadaat are studii în IT și telecomunicații și spera să găsească un loc de muncă, însă din motiv că nu cunoștea limba germană nu a putu să se angajeze în domeniu. Ulterior, acesta s-a înscris la școala de limbi străine, iar lucrurile au devenit mai ușoare mărturisește acestea.

„Primele zile au dificile, dar interesante”, a mărturisit fostul ministru.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram