/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/HOROSCOP/ Peștii au o zi plină de inspirație, iar Berbecii sunt îndemnați să depună mai multă muncă pentru rezultatele dorite

07 decembrie 2021, ora 09:21

Peștii vor avea parte astăzi, 7 decembrie de o zi plină de inspirație care îi poate ajuta să-și creeze o dispoziție specială, de bunăvoință și calc, chiar dacă situațiile pot deveni supărătoare.  Află care sunt prezicerile astrale pentru zodia ta.

Horoscop Berbec – 7 decembrie 2021: Ai la dispoziție o zi deosebit de dinamică, în special în planul ideilor legate de progresul profesional. Acum știi cum poți crește, dar e nevoie și de multă muncă, și de răbdare, poate la fel de multă.

Horoscop Taur – 7 decembrie 2021: Simți o oarecare eliberare de o grămadă de griji inutile pe care le-ai tot acumulat. Este important să îți menții o dispoziție cât mai senină, ca să te poți concentra pe ceea ce ai de făcut.

Horoscop Gemeni – 7 decembrie 2021: Ar fi bine să evaluezi corect toate gândurile, temerile și reținerile legate de planurile de viitor cele mai importante sau, cel puțin, să le lași deoparte, pentru a le evalua mai târziu, în altă dispoziție.

Horoscop Rac – 7 decembrie 2021: Ai nevoie de echilibru, chiar dacă nu-ți dai seama și nu e ușor de obținut. Contează mult de unde pornești și o idee foarte bună ar fi să începi prin a te ocupa mai mult de propria persoană, de liniștea ta.

Horoscop Leu – 7 decembrie 2021: Ai puterea de a-i influența pe cei din jur, dar cu condiția să ai o dispoziție mai luminoasă decât a lor, altfel nu ai face decât să le umbrești și lor ziua.

Horoscop Fecioară – 7 decembrie 2021: Este un moment bun pentru a te elibera de temerile legate de muncă, de evoluția stării de sănătate și de viitor, în general. E mai sănătos să lucrezi la recuperarea încrederii în sine.

Horoscop Balanță – 7 decembrie 2021: Este o zi care îți trimite o invitație puternică la bunăvoință și generozitate față de cei din familie, chiar cei de care te-ai îndepărtat, din diverse motive.

Horoscop Scorpion – 7 decembrie 2021: Pot să apară surprize plăcute din partea celor din anturajul apropiat. Este un moment bun pentru a-ți îmblânzi dispoziția și a adopta o atitudine mai cumsecade, în orice situație.

Horoscop Săgetător – 7 decembrie 2021: Te simți deja câștigător datorită experiențelor acumulate în legătură cu cheltuielile, cu economiile și investițiile. Ai ocazia de a-ți pune în aplicare concluziile la care ai ajuns singur.

Horoscop Capricorn – 7 decembrie 2021: Sunt șanse să devii mai generos și mai dornic de bună înțelegere cu toți cei din jur. Vei avea ocazia să vezi cât de mult contează acest lucru pentru calitatea acestor relații.

Horoscop Vărsător – 7 decembrie 2021: Ești în elementul tău, dar asta înseamnă și că nu vei mai putea fugi de propriile probleme. E nevoie de sinceritate ca să poți desface acele noduri interioare care îți complică inutil viața.

Sursa: Libertatea.ro

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram