monden

Iuliana Beregoi își surprinde fanii! Împreună cu trupa "ANDRE", a lansat versiunea 2021 a hitului „Moșule ce tânăr ești”

07 decembrie 2021, ora 10:38
Distribuie:
Tânăra interpretă din Republica Moldova, Iuliana Beregoi cunoscută pe ambele maluri ale Prutului a lansat în colaborare cu solistele trupei „ANDRE”, Andreea Bălan și Andreea Antonescu, versiunea 2021 a hitului „Noapte de vis” care mai este numită și „Moșule ce tânăr ești”, lansată în anul 1999 de către solistele trupei.

Lansată luni, 6 decembrie, piesa a reușit să adune aproape 200 de mii de vizualizări în doar 24 de ore. Premiera a fost anunțată de către Andreea Balan, care a ținut să menționeze că aceasta este surpiza de Moș Nicolae pentru fanii fetelor.

„Surpriza noastră de Moș Nicolae este aici! O super colaborare: ANDRE feat. Iuliana Beregoi- Moșule ce tânăr ești, varianta 2021. Speram sa va placa”, a scris cântăreața de muzică pop din România, Andreea Balan.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram