politic

Nicu Popescu spune că actuala guvernare a R. Moldova trebuie să relanseze dialogurile cu partenerii externi

07 decembrie 2021, ora 07:45
Distribuie:

Ministrul Afacerilor Externe, Nicu Popescu, spune că Republica Moldova, la această etapă inițială de guvernare, trebuie să relanseze dialogurile cu partenerii externi, după ce în ultimii ani, politica externă a țării noastre a fost lăsată „de izbeliște”. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii Cutia Neagră de la TV8.

„Trebuie să explicăm partenerilor externi care sunt planurile noastre de reformă, pentru ca ei să ne poată ajuta (politic, diplomatic, economic, financiar). Pentru a obține beneficii, trebuie să acționăm”, a subliniat Nicu Popescu.

Ministrul de Externe a mai menționat că perioada inițială a unui Guvern este foarte importantă pentru a comunica prioritățile de viitor ale unei țări.

Amintim că Nicu Popescu a devenit ministrul Afacerilor Externe după ce noul Cabinet de miniștri a primit votul de învestitură din partea Legislativului și a depus jurământul în fața președintei Republicii Moldova, Maia Sandu, în data de 6 august 2021.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram