/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

Schimbare importantă în Emiratele Arabe Unite. Țara își va muta weekend-ul pentru a-și alinia mai bine economia la piețele globale

missing
07 decembrie 2021, ora 17:39

Emiratele Arabe Unite își va muta weekendul sâmbătă și duminică, pentru a-și alinia mai bine economia la piețele globale, transmite digi24.

Menționăm că majoritatea țărilor din Golf au weekend-ul de vineri până sâmbătă.

Astfel, săptămâna de lucru va fi mai scurtă, de patru zile și jumătate – de luni până joi și încă jumătate de zi vineri, până la prânz.

Schimbările vor intra în vigoare de la 1 ianuarie în sectorul public, inclusiv în școli, și este de așteptat ca și restul țării să urmeze acest exemplu.

Potrivit sursei citate, țara speră că noua săptămână de lucru va ușura tranzacțiile comerciale, financiare și economice cu restul lumii. Totodată, guvernul spune că weekendul puțin mai lung este menit să crească productivitatea și să îmbunătățească echilibrul dintre viața profesională și viața privată.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram