/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Sheriff va juca în această seară ultimul meci din cadrul grupelor Champions League. Tiraspolenii o vor întâlni pe Shakhtar Donețk

07 decembrie 2021, ora 09:46

Campioana Republicii Moldova la fotbal, Sheriff, va juca în această seară ultimul meci din grupa D a Ligii Campionilor. Tiraspolenii vor întâlni, de la ora 22:00, Shakhtar Donețk. Partida va avea loc în deplasare, pe stadionul Olimpiyskiy din Kiev, Ucraina.

Potrivit FMF, meciul Shakhtar – Sheriff  va fi arbitrat de către Donatas Rumsas (33 de ani), arbitru FIFA din 2016.

Echipa antrenată de tehnicianul ucrainean Yurii Vernydub va susține astăzi al 133-lea meci din cupele europene. Bilanț: 40 victorii, 38 egalități, 54 înfrângeri.

După cele cinci etape disputate în grupa D, Real Madrid și Inter Milano s-au calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor, iar Sheriff Tiraspol va juca în runda eliminatorie a Ligii Europei. Adversara din această seară a tiraspolenilor a fost eliminată din competiție, acumulând un singur punct după primele cinci meciuri.

Sursa: fmf.md

Campioana R. Moldova la fotbal își va afla adversara din play-off-ul Europa League pe 13 decembrie, după tragerea la sorți. Meciurile se vor juca pe 17 și 24 februarie 2022.

Tot astăzi va avea loc meciul dintre echipele de juniori ale celor două cluburi în cadrul Ligii Campionilor pentru tineret (UEFA Youth League). Partida va avea loc pe stadionul Viktor Bannikov din Kiev, cu începere de la ora 12:00.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram