Război în Ucraina, ziua 91: Explozii la Zaporojie. Zelenski: „Situația din Donbas este extrem de dificilă”

politic

/VIDEO/ Concurentul care a venit în plină noapte la sediul PAS cu un buchet de crizanteme galbene: „Am scăpat de dodonei și șorișei”

12 iulie 2021, ora 02:37
Distribuie:

Un grup de simpatizanți ai Partidului Democrația Acasă, în frunte cu liderul formațiunii Vasile Costiuc, a venit în plină noapte la sediul Partidului Acțiune și Solidaritate, pentru a-i felicita pe reprezentanții PAS cu victoria înregisrată la alegerile parlamentare.

Vasile Costiuc a adus un buchet de crizanteme galbene pe care i l-a dat președintelui PAS, Igor Grosu.

„Am avut toți un scop comun și am venit cu flori să vă felicităm și să vă spunem că i-am bătut”, a declarat Costiuc.

„Este o victorie a noastră, a tuturor. Este peste așteptări, dar este o victorie meritată”, a comentat Igor Grosu, după ce a luat florile de la concurenții eletorali ai PAS.

Ar fi o copilărie să începem să plângem, să ne tragem de păr,  că noi nu suntem deputați. Important este că am scăpat de dodonei și sorișei, de cei care furau de prin cariere și așteptau să pună mâna pe guvernare. Acum avem de la cine cere. Azi venim cu flori, iar în următoarele luni – cu alte solicitări”, a adăugat liderul Partidului Democrația Acasă.

 

;

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram