/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/VIDEO/ Droguri în valoare de peste 300 de mii de lei, capturate de PCCOCS. Un tată și un fiu, trimiși pe banca acuzaților

missing
07 decembrie 2021, ora 15:09

Doi bărbați, tată și fiu au ajuns pe banca acuzaților după ce oamenii legii au capturat droguri în valoare de peste 300 de mii de lei pe piața neagră. Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) de comun cu Inspectoratul Național de Investigații a documentat timp de două luni activitatea grupului infracțional.

Potrivit materialelor dosarului, cei doi comercializau drogurile în Anenii Noi, Chișinău, dar și în regiunea transnistreană. Inculpații cultivau plantele de marijuana, la domiciliul tatălui, după care le recoltau și procesau pentru vânzare.

În urma perchezițiilor desfășurate la domiciliu și mijloacele de transport ale celor doi, au fost depistate și ridicate droguri și accesorii folosite în „afacere”: marijuana de calitate superioară, păstrată în două găleți; un cântar electronic de scară mică; 90 pachete sigilate cu droguri, dar și alte patru pachete cu 1 kg de droguri; precum și bani proveniți din vânzarea drogurilor.

Cei doi bărbați riscă pedeapsă cu închisoare de la 7 la 15 ani cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la 2 la 5 ani.

Actualmente, oamenii legii întreprind măsuri speciale de investigații în vederea identificării altor membri ai grupului infracțional, implicați în traficul ilicit de droguri.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram