/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO/ Frumusețe pe muchie de cuțit. Starurile internaționale care au cheltuit o avere ca să-și schimbe înfățișarea

missing
08 decembrie 2021, ora 17:30

Frumusețe pe muchie de cuțit! Deși nu recunosc, din dorința de a arăta mai bine, multe dintre starurile internaționale au suportat de-a lungul carierei diverse intervenții. Unele și-au pus silicioane, altele și-au operat nasul ori și-au injectat acid hialuronic în buze. În timp ce unele vedete au ajuns cu timpul să arate tot mai bine, altele mai degrabă s-au urâțit. Cert este că toate au cheltuit o avere pentru a-și schimba imaginea. 

Actrița nu a recunoscut niciodată că și-a făcut operații estetice, însă experții sunt convinși că vedeta a trecut deja prin mâinile chirurgilor plastici. Aniston nu neagă însă că urmează periodic tratamente cu lazer și ultrasunete. Presa internațională scrie că Jennifer Aniston ar cheltui în jur de 900 de dolari pe an pentru a-și face sprâncenele, scrie 247mirror.

Jennifer Aniston – $30,500

Cunoscuta cântăreață Nicki Minaj este idolul a milioane de tineri. Look-ul artistei este departe de a fi unul natural. Imaginea de astăzi ar fi costat-o în jur de 11.500 de dolari. Și-a făcut implanturi fesiere, proceduri de albire a pielii și cel puțin o operație la nas.
Nicki Minaj – $11,500

Soția celebrului fotbalist David Beckham are o relație aparte cu chirurgia plastică. A recunoscut public doar că și-a făcut operație de mărire a sânilor, dar a spus că regretă decizia.
Sora cunoscutei Kim Kardashian a recunoscut oficial că a cheltuit pentru intervențiile estetice nici mai mult, nici mai puțin decât 2 milioane de dolari. Și-a făcut buzele, sânii și multe alte proceduri.
A devenit cunoscută opiniei publice  datorită intervențiilor sale estetice. S-a operat de atât de multe ori încât a ajuns de nerecunoscut și este numită „femeia – pisică.
Starul tv, modelul Kim Kardashian a cheltuit la fel o avere pentru frumusețe. Și-a operat nasul, și-a pus silicoane și implanturi fesiere.
Vedeta Playboy și-a făcut implanturi mamare și o serie de proceduri la față, în încercarea de a se menține tânără. Astăzi, sânii ei sunt cel mai mare atu al său.
Tara a cucerit publicul cu inocența sa în serialul „American Pie”. Nici în cazul ei, chirurgia plastică nu a livrat rezultatul dorit.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram