/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/HOROSCOP/ Berbecii sunt îndemnați să evite conflictele cu apropiații, iar Peștilor intuița le va fi de mare ajutor astăzi

missing
08 decembrie 2021, ora 09:17

Berbecii sunt îndemnați chiar de la primele ore să evite escaladarea unui conflict, mai ales cu apropiații. Nu au nevoie de complicații suplimentare, dar nici de consum inutil. Află care sunt prezicerile astrale pentru zodia ta.

Horoscop Taur – 8 decembrie 2021: Poate ar trebui să lași concluziile triste pentru o altă zi, ca să nu intri în conflict cu persoanele cu autoritate, cum ar fi superiorii sau membrii mai în vârstă din familie.

Horoscop Gemeni – 8 decembrie 2021: Ești deja înclinat spre agitație și lipsă de concentrare, orice alt motiv să accentuezi aceste stări ar duce la consecințe neplăcute, și în activitatea profesională și acasă.

Horoscop Rac – 8 decembrie 2021: Este o zi potrivită pentru a stabili scopuri clare pentru care să merite să faci eforturi. Așa vei reuși să te ții departe de conflictele cu apropiații sau cu superiorii.

Horoscop Leu – 8 decembrie 2021: Un aer de libertate te-ar putea face neatent la felul în care te exprimi și la consecințele unor alegeri. Bine ar fi să îți recapeți dispoziția frumoasă cât mai repede, ca să nu-ți complici viața, degeaba.

Horoscop Fecioară – 8 decembrie 2021: Va trebui să acorzi atenția cuvenită treburilor tale de la serviciu și, dacă ți se cere, să dai o mână de ajutor și celorlalți. Așa vei ține la distanță gândurile negre și vei obține și rezultate.

Horoscop Balanță – 8 decembrie 2021: Ai de ales între a te orienta spre partea frumoasă a vieții tale, care te atrage oricum, și a ține cont doar de lipsuri, de neîmpliniri și de temerile acumulate.

Horoscop Scorpion – 8 decembrie 2021: Poate fi o zi care aduce un moment dificil în familie și tocmai de aceea, ar fi bine să fii mai atent și mai binevoitor cu apropiații, chiar și cu cei care au greșit ceva față de tine.

Horoscop Săgetător – 8 decembrie 2021: Ar fi bine să acorzi întreaga ta atenție lucrului pe care îl ai de făcut atunci când îl faci, ca să nu aluneci spre zăpăceală și să faci greșeli regretabile.

Horoscop Capricorn – 8 decembrie 2021: Dacă nu ești suficient de atent, poți suferi unele pierderi, din cauza imprudenței sau a grabei. Ar fi bine să renunți la cheltuieli, dacă nu sunt planificate.

Horoscop Vărsător – 8 decembrie 2021: S-ar putea să provoci un conflict cu cei din familie, dintr-un moft la care nu vrei să renunți sau pentru că arunci cu vorbe negândite și pui paie pe foc.

Horoscop Pești – 8 decembrie 2021: Ar fi bine să eviți deplasările, de orice fel, mai ales dacă ești obosit sau simți că nu ar trebui să pleci nicăieri. Intuiția îți poate fi de mare ajutor astăzi, important e să o asculți.

Sursa: Libertatea.ro

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram