/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Moldovenii la Borsec! Off-Road cu Suzuki Jimny în România - partea 1

missing
08 decembrie 2021, ora 13:19

Ceea ce o să vedeți în acest reportaj este de fapt unul dintre motivele pentru care am decis anul trecut să-mi cumpăr un Suzuki Jimny! Pentru mine mașina asta este ceva mai mult decât un daily car. De la bun început o vedeam ca o mașină potrivită pentru aventuri în off-road, dar și pentru expediții în afara țării.

Și iată că după ce am tot străbătut în lung și lat Moldova, am organizat prima ieșire în afara țării cu Jimny. Vorbim despre o expediție de câteva zile prin munții din preajma stațiunii Borsec din România. Am ales această locație pentru că știam un pic locurile din vizitele pe care le-am făcut în trecut cu familia. Continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram