/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Grosu susține că un fost șef de întreprindere de stat și-ar fi cumpărat o insulă în Marea Mediterană. „A fost luat la întrebări”

missing
09 decembrie 2021, ora 09:59

Un fost șef al unei întreprinderi de stat ar deține o insulă în largul Mării Mediterane. Dezvăluirea a fost făcută de președintele Parlamentului, Igor Grosu în ediția de miercuri seară a emisiunii „Punctul pe azi” de la TVR. Spicherul a refuzat să ofere un nume, motivând că acesta ar putea fi parte a unei anchete. 

„Lupta încă continuă. Noi încă suntem într-o luptă foarte serioasă cu cei care pierd și au foarte multe de pierdut. Este vorba despre averi colosale ale unor indivizi, care spre exemplu, nu demult, unul a fost luat la întrebări, atenție, omul are cumpărată o insulă în Marea Mediterană. Este așa individ, nu știu dacă a fost deputat, dar a condus o întreprindere strategică. Oamenii ajung să își cumpere insule. Ca să vă dați seama cât de mult au de pierdut acești oameni, de aceea trebuie să ținem pozițiile și să ne asigurăm că în sistemul judiciar rămân oameni care vor să lupte. Nu ne relaxăm. Rubiconul încă nu l-am trecut”, a declarat Igor Grosu.

Declarațiile președintelui Parlamentului au fost făcute în contextul discuțiilor despre activitatea ANI și a comasării pe viitor a CNA și Procuraturii Anticorupție.

„ANI o să aibă instrumente mai serioase să verifice cum un funcționar de stat s-a pricopsit cu o ditamai avere. […] Eu cred că în timpul apropiat o să se avanseze și în sensul comasării CNA cu PA”, a menționat președintele Parlamentului, Igor Grosu.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram