/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/HOROSCOP/ Fecioarele ar putea avea astăzi probleme la locul de muncă, iar pentru Săgetători sunt posibile neînțelegeri în relațiile cu cei din anturajul apropiat

missing
09 decembrie 2021, ora 09:07

Fecioarele ar putea avea azi probleme la locul de muncă, iar pentru Săgetători sunt posibile neînțelegeri în relațiile cu cei din anturajul apropiat. Ce rezervă astrele pentru fiecare zodie în parte, aflați mai jos.

Horoscop Berbec – 9 decembrie 2021: S-ar putea să te alegi cu probleme suplimentare, dacă insiști prea mult ca soluțiile propuse de tine să fie puse în aplicare, la nivelul unui grup din care faci parte de puțin timp.

Horoscop Taur – 9 decembrie 2021: Este o zi care te invită la răbdare și la cumpătare în tot ce faci, în special în discuțiile cu cei apropiați sau negocierile cu superiorii care îți cam limitează mișcările, în ultima perioadă.

Horoscop Gemeni – 9 decembrie 2021: Cea mai mare problemă este la nivelul ideilor pe baza cărora îți conduci viața. Există o presiune, pe care o generezi singur, de a fi într-un anumit fel, care nu-ți este caracteristic.

Horoscop Rac – 9 decembrie 2021: Ies la iveală vechile temeri și îți umbresc planurile, dispoziția de zi cu zi și poate chiar felul în care reacționezi față de cei dragi, care nu vor înțelege mare lucru.

Horoscop Leu – 9 decembrie 2021: Sunt posibile neînțelegeri cu partenerii de orice fel, în special în cuplu. Este important să ții la principiile tale, dar să nu uiți că sunt doar ale tale, ceilalți nu sunt obligați să le accepte.

Horoscop Fecioară – 9 decembrie 2021: Ar putea să apară probleme la locul de muncă, poate și pentru că s-au acumulat întârzieri mari sau volumul de muncă este mai mare decât de obicei.

Horoscop Balanță – 9 decembrie 2021: Poate că anumite inițiative, idei sau gesturi ale celor dragi vor apăsa butoanele tale cele mai dureroase, dar ar fi bine să fii conștient de faptul că, poate, nu îți cunosc atât de bine sensibilitățile.

Horoscop Scorpion – 9 decembrie 2021: Pacea din familie, și așa șubredă, este serios amenințată de anumite lipsuri care pot fi și emoționale, nu neapărat materiale. Poate ar fi nevoie aici de talentul tău de a vedea și a înțelege, fără cuvinte.

Horoscop Săgetător – 9 decembrie 2021: Sunt posibile neînțelegeri în relațiile cu cei din anturajul apropiat, din motive care nu sunt deloc noi. Sunt chestiuni nelămurite, pe care, parcă, nimeni nu vrea să le clarifice.

Horoscop Capricorn – 9 decembrie 2021: Dacă ți-au ajuns durerile de cap provocate de socotelile pe care le-ai făcut și încă nu ai ajuns la un rezultat clar, vei avea ocazia, astăzi, să te oprești și să te ocupi cu ceva mai constructiv.

Horoscop Vărsător – 9 decembrie 2021: Ești centrat pe propria persoană, dar nu e un lucru bun, neapărat. Dacă te ocupi de problemele sufletești, vei găsi și informațiile necesare, și persoane care te pot ajuta.

Horoscop Pești – 9 decembrie 2021: Dacă observi că te încurci în propriile gânduri și nimic nu mai e clar, ar fi bine să le lași pe altădată, când vei avea o minte mai limpede și vei putea discerne binele de rău.

Sursa: libertatea.ro

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram