/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, pericol atomic și noi reguli de mobilizare pentru armata ucraineană

Ultima Oră! 69 de percheziții la 38 de persoane vizate în mai multe dosare. Sunt implicați brokeri imobiliari și angajați ASP

missing
20 decembrie 2021, ora 09:46

Centrul Național Anticorupție și procurorii anticorupție desfășoară acțiuni de urmărire penală în cadrul mai multor dosare, pornite pe fapte de corupere activă, pasivă și trafic de influență. Este vorba despre o schemă de corupție, în care ar fi implicați brokeri imobiliari și angajați ai Agenției Servicii Publice.

Potrivit datelor anchetei, organizatorul schemei, prin intermediul funcționarilor ASP, aranja eliberarea actelor permisive pentru cumpărarea-vânzarea imobilelor, fără prezența proprietarilor și în lipsa actelor legale (procurii). La această oră, au loc 69 de percheziții la 38 de persoane. Sunt percheziționate automobilele, domiciliile și birourile de serviciu.

Totodată, ofițerii CNA ridică mai multe documente de la sediul ASP. Vom reveni cu detalii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram