Război în Ucraina, ziua 85: Filmare de la Azovstal, risc de foamete, lege marțială, mobilizare și întâlnire la New York

Bătrânii noștri

/VIDEO/ Împreună am îndeplinit vise: Fostul profesor Teodor Timofei, eroul campaniei „Bătrânii noștri”, surprins cu daruri

13 mai 2021, ora 21:20
Distribuie:

L-am vizitat pe fostul profesor Teodor Timofei într-o dimineață, împreună cu voluntarii asociației Laolaltă și cu angajații de la Hamal.md, care erau cu brațele pline de daruri.

Domnul Timofei a primit în dar produse alimentare, articole de igienă, un televizor, dar și dulapul la care visa atât de mult, pentru că nu avea unde să-și țină costumele de pe vremea când era profesor. Și asta că datorită generozității de care au dat dovadă telespectatorii TV8 și unii agenți economici. I-a făcut un cadouun televizor și Direcția Educație din sectorul Rîșcani al Capitalei.

O susținere importantă a venit din partea partenerilor campaniei – Metro și Fundația Felicia „Grin-Farm”. Mijloacele financiare au fost colectate de asociația obștească „Laolaltă”, care deține o vastă experiență în strângerea de fonduri pentru diferite campanii sociale.

Pe lângă fundația „Grin-Farm” și Metro, campania „Bătrânii noștri”, marca tv8, a fost susținută și de Hamal.md, care a făcut totul pentru ca darurile să ajungă cât mai rapid și în siguranță la cei care au cel mai mult nevoie de ajutor.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram