Război în Ucraina, ziua 122: Atac masiv cu rachete. Rușii au intrat în Lisiceansk, iar Severodonețkul e complet ocupat

Uncategorized

Năstase: „Ar trebui să vă dau în judecată pentru aceste inepții!” Replica, aruncată consilierului liberal Cebanu, care l-a acuzat de alianță cu socialiștii

16 decembrie 2021, ora 12:07
Distribuie:

Consilierului Platformei DA, Andrei Năstase i-a crăpat răbdarea. În cadrul ședinței de astăzi a Consiliului Municipal Chișinău (CMC), Năstase s-a declanșat în adresa consilierului liberal, Ion Ceban care a insinuat, în repetate rânduri, că aleșii locali din Platforma DA au făcut alianță cu socialiștii.

„Pentru inepțiile dumneavoastră ar trebui să vă dau în judecată! Opriți-vă! Pentru că bugetul Chișinăului nu este a lui Ceban și nu este al socialiștilor. Imaginați-vă dacă eram în sala asta 13 alde Ceban și votam împotrivă. Te rog să încetezi, Ioane că te faci de rușine!”, a spus Andrei Năstase.

Consilierul Platformei DA a menționat că  orice asociere cu primarul Ion Ceban sau unele fracțiuni din consiliu sunt curate inepții și că va vota de fiecare dată pentru aprobarea proiectelor de interes pentru Capitală. „pe mine mă interesează ca orașul în care trăiesc să fie un oraș curat, verde, unde să se poată trăi normal. Am obținut mandatul chișinăuienilor. Voi umblați cu „alianțuri”. Ceea ce faceți voi sunt jocuri de doi bani, nici măcar spectacol nu faceți”, a specificat Andrei Năstase.

„Ai ajuns să aperi efectivul socialiștilor!”, a strigat în replică liberalul Ion Cebanu.

„Zece ani de zile numai mizerii ați făcut în orașul ăsta. În afara de glume, ce ai mai făcut în CMC, câte proiecte de decizii ați făcut”, a întrebat Năstase pe ton nervos.

Consilierul Partidului Liberal, Ion Cebanu insinuează de ceva vreme că aleșii locali din Platforma DA și cei din PSRM au făcut front comun în CMC. Ultima dată „alianța” celor doi actori politici a fost asociată de votul consilierul pentru aprobarea bugetului municipiului Chișinău pentru 2022. Ieri și consilierul PUN, Corneliu Pântea s-a arătat deranjat de faptul  că a fost acuzat că s-ar fi aliat cu socialiștii tot pentru că a votat pentru aprobarea bugetului municipal.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram