Război în Ucraina, ziua 217: Mesajul lui Zelenski pentru Putin și rezultatele referendumului. CIA: Armata rusă are multe probleme

diaspora

Anunț important! Prestarea serviciilor consulare la Ambasada R. Moldova în Turcia va fi sistată temporar

17 decembrie 2021, ora 13:48
Distribuie:

Ambasada Republicii Moldova în Turcia informează că prestarea serviciilor consulare va fi sistată temporar. Un anunț în acest sens a fost făcut astăzi, 17 decembrie.

Astfel, în perioada 21 decembrie 2021 – 4 ianuarie 2022 Ambasada nu va presta servicii consulare din cauza concediului anual obligatoriu al funcționarului consular, conform prevederilor Codului Muncii.

În cazul unor situații excepționale, oamenii sunt rugați să telefoneze la linia telefonică de urgență 0090 5386872101 sau să trimită un mesaj la poșta electronică a misiunii ankara@mfa.gov.md.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

diaspora

Permisele de conducere eliberate la Chișinău vor fi recunoscute și în Qatar: Examenul suplimentar, exclus

05 septembrie 2022, ora 18:56
Distribuie:

Moldovenii cu reședința în Statul Qatar pot preschimba permisele de conducere fără a susține un examen suplimentar. Potrivit Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, acest lucru este posibil, deoarece ambele state sunt părţi ale Convenției privind circulația rutieră, 

Totodată, acest subiect a fost promovat în cadrul vizitei prim-ministrei Natalia Gavrilița la Doha în perioada 11-13 iunie.

„MAEIE, împreună cu Ministerul Afacerilor Interne și autoritățile naționale competente continuă eforturile pentru a facilita preschimbarea permiselor de conducere eliberate în Republica Moldova în țările de reședință a diasporei”, se mai arată într-un comunicat al Ministerului.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Permisele de conducere ale cetățenilor din RM vor fi recunoscute și preschimbate în Bulgaria, fără examen

04 august 2022, 15:08

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram