Război în Ucraina, ziua 85: Filmare de la Azovstal, risc de foamete, lege marțială, mobilizare și întâlnire la New York

Bătrânii noștri

O carte învinge singurătatea. Cum putem ajuta o eroină a campaniei „Bătrânii noștri” să-și realizeze un vis

30 aprilie 2021, ora 11:51
Distribuie:

Una dintre eroinele campaniei „Bătrânii Noștri”, Olga Cojuhari are un vis și anume de a-și restabili frumoasa bibliotecă pe care a adunat-o o viață întreagă și care a fost mistuită de un incendiu. Astfel, partenerii TV8, asociația „Laolaltă”, anunță o colectă de carte pentru ai aduna fostei învățătoare de la Soroca o nouă bibliotecă – de care să se mândrească și care să-i aline singurătatea și bătrânețile.

Doritorii de a dona cărți o pot face în fiecare zi la Casa Presei (Chișinău, str. A. Pușkin 22, etajul 4, of. 400C), între orele 17:00 – 20:00. Persoană de contact: Steliana Rudco, telefon: 0782 71 414. Precizăm că donatorii care vor oferi cinci sau mai multe cărți vor primi în dar un voucher de la Cărturești.

Olga Cojucari este o fostă învățătoare de clase primare din Soroca, care timp de 40 de ani și-a dedicat zilele și sănătatea pentru a cultiva frumosul în sufletele elevilor ei. Astăzi, unii dintre ei îi mai pășesc pragul și o ajută cu ce pot. Se bucură că nu au uitat-o, pentru că, spune ea, nicio instituție a statului nu-și asuma îngrijirea bătrânilor singuratici. Povestea integrală a doamnei Cojuhari o puteți vedea AICI.

Pentru cei care își doresc să ajute altfel decât prin cărți, în continuare o pot face prin donații pe:
➡ sprijina.md – https://bit.ly/3aHmlOf
➡ Paypal – https://bit.ly/32tY6yj
➡Facebook – https://bit.ly/3x8v2KW

/VIDEO/ Campania „Bătrânii noștri”. Povestea unei foste învățătoare de clase primare, Olga Cojuhari, din orașul Soroca

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram