Război în Ucraina, ziua 131: Prognoză oficială privind sfârșitul războiului. Kievul anunță suma necesară reconstrucției

Sci-Tech&Media

Sondaj: „Cutia Neagră” cu Mariana Rață este cea mai urmărită emisiune politică din țară

Foto: TV8.md
01 iunie 2022, ora 10:56
Distribuie:

Emisiunea „Cutia Neagră”, difuzată în fiecare luni și joi, începând cu ora 20:00 la TV8 este cea mai urmărită emisiune politică din țară. Potrivit ultimului sondaj iData (Date Inteligente), 5,1% dintre respondenți au spus că aceasta este emisiunea care le-a plăcut cel mai mult. 

Potrivit sondajului, „Cutia Neagră” cu Mariana Rață este cel mai urmărit talk-show politic și a treia emisiune în topul celor mai urmărite emisiuni de către cetățenii Republicii Moldova. 

„Cutia Neagră” este o emisiune despre corupție și justiție cu elemente de investigație. Invitații sunt persoane implicate în reforma sectorului de justiție, dar și personalități notorii care cunosc detalii despre scandaluri de corupție, probleme de integritate și detalii nedivulgate.

Realizatoarea și prezentatoarea emisiunilor „Cutia Neagră” și „Cutia Neagră PLUS”, Mariana Rață este printre jurnaliștii pe care telespectatorii i-au urmărit cel mai mult în ultimele 30 de zile. Aceasta s-a clasat pe locul patru în topul preferințelor moldovenilor. Și prezentatoarea știrilor TV8, Angela Gonța, se numără printre jurnaliștii pe care telespectatorii i-au urmărit cel mai mult. 2,3% dintre respondenți au votat-o.

Totodată, site-ul de știri tv8.md se numără printre portalurile de unde cetățenii s-au informat cel mai mult în ultimele 30 de zile. 

La acest sondaj socio-politic au participat 1012 de respondenți din 294 de localități. Sondajul a fost realizat la nivel național, iar perioada de culegere a datelor: între 12-28 mai 2022.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent:t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram