Război în Ucraina, ziua 83: Evacuare din Azovstal, atac la Zatoca, aderare la NATO, petrol mai scump și supărarea Rusiei

Sci-Tech&Media

Top realizat de ULIM: Jurnalista TV8, Liubov Plămădeală, cel mai bun reporter al anului

03 aprilie 2022, ora 12:26
Distribuie:

Jurnalista TV8 Liubov Plămădeală este cel mai bun reporter din Republica Moldova. Diploma a fost oferită în cadrul unui top realizat de studenții facultății de jurnalism de la ULIM.

Pentru al treilea an consecutiv, studenții de la specialitatea Jurnalism, din cadrul Universității Libere Internaționale din Moldova (ULIM), au preselectat și votat cei mai buni jurnaliști ai anului. 

În total, au fost oferite 10 diplome pentru 10 reprezentanți ai mass-media, care au acumulat cele mai multe aprecieri. 

La categoria „Cel mai bun reporter”, câștigătoare a fost aleasă reportera de la TV8, Liubov Plămădeală. 

Studentele care i-au oferit premiul la sediul TV8 au precizat că la baza selectării colegei noastre au fost mai multe criterii, printre care corectitudinea și profesionalismul de care Liubov dă dovadă în realizarea reportajelor. 

„Jurnalismul înseamnă multă pasiune, multă muncă și multă perseverență! Atunci când ești pe teren, ești cu gândul doar la calitatea informațiilor pe care le „culegi”. Pentru că de asta depinde cât de corectă, echidistantă, relevantă va fi reportajul pe care îl semnezi. Faptul că munca mea este apreciată și remarcată de cei din jur este o recunoștință enormă. Chiar dacă atunci când filmezi reportaje, nu te gândești la eventuale premii pe care ai putea să le primești. Le mulțumesc tuturor pentru apreciere și pentru încrederea acordată”, a precizat jurnalista într-un comentariu pentru tv8.md.

Liubov Plămădeală face parte din redacția TV8 din august 2021, timp în care a realizat sute de reportaje. Jurnalista reflectă evenimente de actualitate, fiind specializată în domeniul social.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram