Război în Ucraina, ziua 170: 11 rachete au lovit orașul Kramatorsk. Zelenski cere să nu se mai vorbească public despre tactici militare

#5anideTV8

/VIDEO/ #5anideTV8. Sergiu Niculiță: „TV8 este despre oportunități, speranțe și încredere”

03 iulie 2022, ora 15:00
Distribuie:

TV8, televiziunea oamenilor liberi, împlinește 5 ani de emisie. TV8 nu înseamnă doar televiziune. Produsele noastre se regăsesc pe site-ul tv8.md, care lunar adună circa 1 milion de cititori.

Sergiu Niculiță, directorul de programe de la TV8, a venit cu un mesaj video cu ocazia aniversării:

„Ultimii cinci ani, TV8 a devenit pentru mine locul unde îmi petrec mai mult timp decât acasă. TV8 este despre oportunități, speranțe și despre încredere. În primul rând, este despre încrederea care spectatorii o au în noi și despre oamenii care ne inspiră să ne facem lucrul cât mai bine. Ultimii cinci ani, TV8 a crescut mult și asta mă bucură enorm. În primul rând, a crescut echipa, a crescut numărul emisiunilor pe care le producem, iar odată cu asta a crescut și numărul spectatorilor care ne privesc”.

TV8 nu ar fi reușit să ajungă acolo unde este astăzi fără susținerea prețioasă a publicului! Vă mulțumim enorm pentru că sunteți alături de noi!

/VIDEO/ #5anideTV8. Vasile Gherman: „De la echipa TV8 am învățat că nimic imposibil nu există”

04 iulie 2022, 11:07

/VIDEO/ #5anideTV8. Veronica Gherbovețchii: „TV8 este despre oameni, profesionalism, libertate și curaj”

30 iunie 2022, 13:06

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram