Război în Ucraina, ziua 170: 11 rachete au lovit orașul Kramatorsk. Zelenski cere să nu se mai vorbească public despre tactici militare

social

Elevii din familiile social-vulnerabile din Capitală vor primi ajutor financiar pentru a se pregăti de noul an școlar

03 august 2022, ora 12:13
Distribuie:

Circa 8.000 de elevi din familii social-vulnerabile din Chișinău, vor primi câte 700 de lei, în vederea pregătirii pentru noul an școlar 2022-2023. Anunțul a fost făcut de Primăria Municipiului Chișinău.

Beneficiarii de ajutor material unic pentru pregătirea de școală sunt familiile fără venituri sau cu venituri mici, familiile cu mulți copii, cele monoparentale sau în care unul din părinți are grad de dizabilitate și familiile în care a fost instituită tutelă/curatelă (cu părinți decedați, lipsiți de drepturile părintești, inapți de muncă).

„Acțiunea de susținere financiară a familiilor defavorizate din Capitală, în preajma noului an de studii este una tradițională și va fi realizată în două tranșe”, se arată într-un comunicat al Primăriei.

La prima etapă vor beneficia de ajutor 6.423 de copii, în acest scop fiind alocați 4,5 milioane de lei, conform listelor prezentate de Direcția generală educație, tineret și sport, în baza cererilor depuse la instituțiile de învățământ.

Titularii ajutorului material pot ridica ajutorul în perioada 2 august - 2 noiembrie 2022, prin intermediul sucursalelor  Î.S „Poşta Moldovei", la prezentarea actului de identitate. 

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram