Război în Ucraina, ziua 170: 11 rachete au lovit orașul Kramatorsk. Zelenski cere să nu se mai vorbească public despre tactici militare

#5anideTV8

/VIDEO/ #5anideTV8. Ioana Sugoneaco: „Echipa TV8 este una creativă, nebună și plină de energie”

04 iulie 2022, ora 20:00
Distribuie:

TV8, televiziunea oamenilor liberi, împlinește 5 ani de emisie. TV8 nu înseamnă doar televiziune. Produsele noastre se regăsesc pe site-ul tv8.md, care lunar adună circa 1 milion de cititori.

Stilista Ioana Sugoneaco a venit cu un mesaj video cu ocazia aniversării:

„Am început în calitate de asistent, însă, datorită echipei creative am evoluat ca stilist și sunt responsabilă de mai multe emisiuni. Îmi place atmosfera de aici, este una foarte pozitivă. Este un loc, cred că perfect de muncă fiindcă mereu te simți liber să te exprimi, mereu o să fii ascultat și mereu o să fii înțeles. Echipa TV8 este una creativă, nebună și plină de energie, care te primește deodată cu căldură și te atrage să rămâi aici.”

TV8 nu ar fi reușit să ajungă acolo unde este astăzi fără susținerea prețioasă a publicului! Vă mulțumim enorm pentru că sunteți alături de noi! 

#5anideTV8. Alina Andriuță: „Am găsit la TV8 o echipă extrem de disciplinată și organizată”

03 iulie 2022, 10:07

#5anideTV8. Tatiana Granciuc: „TV8 este despre foarte mult curaj. Curajul de a crede sincer în visul tău”

01 iulie 2022, 22:07

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram